top of page


9 Comments


Guest
Mar 29
Like

Guest
Mar 01, 2022

Tack Christian

Jag hade bekymmer med höften och hade ont cirka 2 år kunde knappt springa under träningarna och fotbollsmatcherna samt efteråt kunde knappt röra mig. Detta var runt tio år sen jag är tacksam för din hjälp.


Mvh Omar Eliassi

Like

Guest
Mar 01, 2022

Fantastisk nettside! Mvh Edvin


http://www.klinikkfrogner.no/

Like

Guest
Mar 01, 2022

Tack Christian,

jag glömde faktiskt att säga detta vid senaste besöket hos dig. Euforin för att känna sig ok igen. Överallt jag varit förut har man pratat om förslitning och ingenting att göra åt. Det är fantastiskt att du lyckats t.o.m. att få en gammal gubbe som mig smärtfri och rak i ryggen som en fura. Naturligtvis tycker jag som alla andra att behandlingen gör ont men vad gör 10 minuters smärta mot ett rörligt och smärtfritt liv i övrigt.


Mvh

Ingvar Johansson

Like

Guest
Mar 01, 2022

Åter igen Christian, TACK! I morse kom jag knappt ur sängen och nu 8 timmar efter din behandling känns kroppen nästan som ny igen. Lång resa men värd varenda kilometer!


//Oskar Isling

Like

Gästbok

bottom of page